Menu
 

Compass Ceramic Pool Dealer

Wij zijn geautoriseerd Compass Ceramic Pools dealer.

Compass Ceramic Pools monoblock zwembaden zijn gemaakt van keramisch vinylester composiet, ofwel keramische zwembaden. Keramische zwembaden bieden vele voordelen in vergelijking met de gekende polyester of vinylester monoblock zwembaden.

Beschermende laklaag

Wij bieden u een isolerend keramisch composiet zwembad aan met lange garanties, minimaal onderhoud en gezond zwemwater. De 6 lagen glasvezelversterkte composietlagen worden gelamineerd tot een stevige en chemisch resistente kuip. Hiermee is de basis gelegd voor kleurechtheid, chemische weerstand en de krasbestendigheid. Elke kuip wordt voorzien van een reeks glasvezelversterkte vinylester keramisch composietlagen om veroudering tegen te gaan. Tevens wordt de isolerende kuip, voorzien van een ingebouwde rolluik nis en een hoge waterstand.

De mogelijkheid voor een aflopende diepte van 110cm tot 180cm. Uit te voeren met twee symmetrisch geplaatste inlooptrappen met zitgedeelte en een veilige sta-rand op 90 cm diepte. Afmetingen zijn mogelijk van 4,5 x 3,05 meter.


Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanleggen van een Ceramic Pool? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

vrijblijvenD kennismakingsgesprek

 

Bi-Luminite®  kleurenlaag

Deze kleurenlaag zorgt voor unieke kleureffecten en een fantastische schittering van het zwembadwater in het zonlicht.

De kleurenlaag van het zwembad ondervindt geen nadelige gevolgen onder invloed van UV-stralen. De laag is chemisch bestendig en heeft geen last van de inwerking van chloor, zout en andere chemicaliën op de wanden van het zwembad.

Dankzij de hardheid van de Bi-Luminite® laag is uw zwembad weinig gevoelig voor krassen.  Door de gladheid van de toplaag – die geen poriën heeft – is het onderhoud eenvoudig en in een handomdraai klaar. Doordat de Compass Ceramic Pool osmose vrij blijft, is dit het meest duurzame keramische zwembad op de markt.

Vakbekwame zwembadinstallateurs

Wij van Zwembaden met Stijl zijn vakbekwame zwembadinstallateurs, die zorgen voor een snelle en efficiënte inbouw van uw Compass Ceramic Pool. Kijk snel verder op onze website voor alle mogelijkheden!