Menu
 

Compass Pools

Het keramische zwembad. Wij zijn geautoriseerd compass Pool dealer.

Compass Ceramic Pools  is wereldmarktleider op het gebied van de monoblock zwembaden. Wij bieden u een isolerend, keramisch composiet zwembad met levenslange garanties, een minimum aan onderhoud en gezond zwemwater.

Compass Pools monoblock zwembaden zijn vervaardigd uit keramisch vinylester composiet. Zogezegd “het keramische zwembad”.

Een keramisch zwembad biedt veel voordelen in vergelijking met een traditioneel polyester of vinylester monoblock zwembad.

De zwembaden bestaan uit een isolerende kuip, voorzien van een ingebouwde rolluik nis en een uniek hoge waterstand. De 6 lagen glasvezelversterkte composietlagen worden gelamineerd tot een stevige en chemisch resistente kuip.

Door de gladheid van de toplaag is onderhoud eenvoudig. Dankzij de hardheid van de Bi-Luminite® laag is uw zwembad weinig gevoelig voor krassen.

De Bi-Luminite® kleurenlaag zorgt voor unieke kleureffecten en een fantastische schittering van het zwembadwater in het zonlicht. Tevens 10 jaar kleurechtheidsgarantie op de 3D kleuren.

Door de unieke samenstelling van het bad, wordt er ook 20 jaar garantie tegen osmose gegeven.

Het zwembad kan snel geplaatst worden, in twee weken is het zwemklaar!


Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanleggen van een Compass pool? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

vrijblijvenD kennismakingsgesprek