Menu
 

Natuurzwembaden

Zwembaden met stijl specialiseert zich in natuurlijke zwembaden.

Natuurlijke omgeving

Het grote voordeel van een natuurlijk zwembad met vijverlook ten opzichte van een traditioneel zwembad, is dat het volledig past bij de natuurlijke omgeving van uw tuin. Hierdoor is het niet alleen een prachtig zwembad voor in de zomer, maar zorgt de vijverlook ervoor dat het natuurlijke zwembad van esthetische waarde is het hele jaar door. We geven het natuurlijke zwembad vorm volledig naar uw wensen en in harmonie met uw tuin.

Duurzaamheid van beton

Een zwembad laten bouwen met een vijverlook, maar wel met de voordelen van een moderne automatisering voor waterbehandeling. Een natuurzwembad heeft, in tegenstelling tot een zwemvijver, als basis een solide bouwkundige constructie. Zwembaden met stijl kiest hiervoor altijd voor de levensduur van beton. Dit kan met gewapende prefab betonelementen of op basis van een gewapende betonvloer met gemetselde wanden, of met onze speciale techniek waar we een bekisting maken van de bodem.

Waterbehandeling en zwemmen in drinkwaterkwaliteit

Zwembaden met stijl neemt waterbehandeling heel serieus. Wij vinden het belangrijk dat er gezwommen kan worden in gezond zwemwater. Ook voor een natuurzwembad gebruiken wij een uitgebreid automatiseringssysteem. Dit waterbehandelingssysteem zorgt voor laag chloorgebruik, waardoor u kunt zwemmen in zwemwater met drinkwaterkwaliteit. Door deze manier van waterbehandeling kan er altijd veilig gezwommen worden, zonder dat er irritaties ontstaan van slijmvliezen of ogen, verkleuring van badkleding of haar.

 

Wilt u meer weten over het aanleggen van een natuurlijk zwembad? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Neem contact op voor meer informatie