Menu
 

Zwembaden met Stijl

Úw zwembadbouwer in de regio

Mooi ontwerp

Bent u opzoek naar een mooi ontwerp voor uw eigen privé-zwembad of zoekt u een betrouwbare, kundige en betaalbare zwembadbouwer voor het onderhoud of renovatie van uw bestaande bad, dan bent u bij Zwembaden met Stijl aan het juiste adres.

Sinds 1997 actief

Zwembaden met Stijl is al sinds 1997 actief in de aanleg en onderhoud van zwembaden. Zwembaden met Stijl is begonnen met aanleg van houten zwembaden en is zich in de jaren daarop volgend gaan specialiseren in exclusieve, bouwkundige zwembaden. Wij gaan naar vakbeurzen over de hele wereld en volgen trainingen in het buitenland om  trends en ontwikkelingen te volgen  op het gebied van zwembaden bouwen, maar ook om u als klant van dienst te kunnen zijn.


Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanleggen van een zwembad? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

vrijblijvenD kennismakingsgesprek

 

Esthetiek en kwaliteit

Bij Zwembaden met Stijl speelt naast de esthetiek ook de techniek en waterbehandeling een zeer grote rol. Zwemwater met zo min mogelijk gebruik van chloor, maar wel veilig zwemmen. 

  "Chloorogen en oorpijn"

Dat willen we als zwembadbouwer toch niet meer horen in deze tijd. Toch komen we het nog vaak tegen als we een zwembad gaan renoveren. Onze klanten zijn meestal erg druk en hebben weinig tijd voor zwembadonderhoud. Daarom voorzien wij hen van degelijke en betrouwbare automatisering. En daar weten we alles van!

Zwemwater van drinkwaterkwaliteit is dat wat wij u graag bieden.

Zwembaden met Stijl staat voor zwembadaanleg op hoog niveau, vakmanschap, creativiteit, service en een eerlijke prijs.

Zwembaden met Stijl heeft referenties in heel Nederland, maar ook in het buitenland hebben wij bewezen u te kunnen begeleiden bij de aanleg van uw zwembad.