Menu
 

Terrassen

Rondom het zwembad hoort natuurlijk een mooie terras

Verschillende sferen zijn te bereiken door gebruik te maken van steen of hout.

Tablazz systeem

Voor houten terrassen gebruiken we het unieke Tablazz systeem. Met dit systeem klikken we de planken vast op de gelegde balken, waardoor er niet in de planken geschroefd hoeft te worden.

Duurzaam en onderhoudsarm

We maken gebruik van duurzaam hout, wat niet perse behandeld hoeft te worden. Als u ervoor kiest om het hout niet te behandelen, zal er een natuurlijke vergrijzing optreden.

Wij gebruiken alleen gecertificeerd hardhout, u toch ook?

Belangrijk is het, dat we gekeurd hout gebruiken, want behoud van ons groen in de wereld is voor ons belangrijk. 

Hardhout is fijn om als terras te gebruiken. Het hout neemt de temperatuur van de omgeving aan en voelt snel behaaglijk. Niet alle hardhout is goed geschikt om voor terrasen te gebruiken. Sommige soorten splinteren of stinken zelfs. Ook is de dikte van belang en de manier van leggen. Een iets dikkere plan en de onderliggers kort op elkaar, zorgen ervoor dat u een stabiel terras heeft wat jarenlang strak zal liggen. 

Natuursteen heeft uitstraling, ook als het verouderd is

U bent toe aan een nieuw terras, maar hebt geen idee wat u moet kiezen. Wordt het hardsteen, graniet of basalt, wat zijn de voordelen en wat zijn de verschillen? Wij kunnen u helpen bij het maken van die keuze. En dat die keuze voor iedereen verschillend is, dat is voor ons een normale zaak. Wij helpen u kiezen wat bij u en uw gezinssituatie past.

Keramische tegels zijn trend

De laatste jaren zijn er nieuwe methodes gekomen om mooie keramische tegels te produceren. Tegels met print en tegels die eruit zien als hardsteen. Maar waarom kieen voor een keramische tegel? Hij is kostbaarder, maar heeft veel voordelen. Hij is niet poreus waardoor hij niet snel vuil wordt en het vuil eenvoudig te verwijderen is. Houdt u van een strak en schoon terras zonder vlekken, dan is de keramische tegel zeker aan te bevelen. De tegel kan als zwembadrand worden gemaakt, zodat u het terras volledig door kunt leggen vanaf uw zwembad en dat is wel zo mooi. 


Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanleggen van een terras? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

vrijblijvenD kennismakingsgesprek