Menu
 

Zwembad renovatie

Al jarenlang dé specialist op het gebied van zwembadrenovatie

Alle type zwembaden

Voor alle type baden hebben wij een oplossing als het gaat om zwembadrenovatie. We renoveren regelmatig bouwkundige zwembaden met folie, tegels of glasmozaïek. Ook draaien we onze hand niet om voor renovatie van polyester of houten zwembaden.

Bij Zwembaden met Stijl kunt ook terecht voor groot onderhoud in plaats van een volledige renovatie. We vervangen uw oude zwembadbekleding, , skimmers, filterinstallatie, volledige automatisering of een deel van de automatisering, zwembadpomp, randstenen etc.

Advies op maat

Om uiteindelijk een mooi gerenoveerd zwembad te leveren, komen we eerst bij u thuis om te inventariseren wat er allemaal gedaan moet worden. Hierdoor kunnen we met onze vakkennis en praktijkervaring een goed onderbouwd advies op maat geven.  We doen ons uiterste best om de beperkingen en onmogelijkheden van een bestaand zwembad om te buigen naar mogelijkheden en creatieve en duurzame oplossingen. Denk bij duurzaamheid bijvoorbeeld aan energie en waterverbruik.

Offerte

Na onze inventarisatie met betrekking tot uw wensen en de conditie van uw zwembad, gaan wij een passende offerte maken. In deze offerte doen wij ons best zo duidelijk en specifiek mogelijk met u te communiceren. Uiteraard zal de offerte ook persoonlijk en zo nodig uitgebreid worden toegelicht.


Meer informatie

Wilt u meer weten over het renoveren van uw zwembad? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

vrijblijvenD kennismakingsgesprek

 

Uitvoeren van zwembadrenovatie

Na overeenstemming van de prijs en werkzaamheden gaan we beginnen met de renovatie van uw zwembad. Er wordt een planning gemaakt en met u overlegd en tussentijds aangepast waar nodig.

Onze zwembadbouwers zullen met de grootste zorg uw zwembad renoveren.

Opleverening gerenoveerd zwembad

Als alle werkzaamheden zijn afgerond, zal het zwembad worden opgestart en opgeleverd. Wij zullen u uitgebreid uitleg geven over het gebruik van uw zwembad en de geïnstalleerde automatisering.

Service en onderhoud

Om uw zwembad in topconditie te houden en om zoveel mogelijk eventuele storingen te voorkomen, bieden wij verschillende onderhoud- en servicecontracten aan. Hierbij komen wij regelmatig bij u langs om de automatisering te controleren en uw zwembad schoon te maken.

Mocht er toch een storing optreden, kunnen we snel en adequaat reageren, omdat we volledig op de hoogte zijn van de status van uw zwembad en automatisering.