Menu
 

Natuurlijke zwembaden

Een zwembad in de tuin wordt een beleving...
In een mooie natuurlijke tuin past een zwembad in een vrije vorm, eruit ziend als een vijver. Maar het moet geen vijver zijn, want we willen er in zwemmen en we houden niet van enge diertjes aan ons lijf of gladde kanten.  Daar komt bij dat we kiezen voor fris en veilig zwemwater en dat gaat nu eenmaal niet samen met allerlei insecten, vissen of planten.

Een zwembad met de "looks"van een vijver

Een zwembad met de uitstraling van een vijver is ook in de wintermaanden een mooi gezicht. U hoeft hem niet af te dekken en met goede ledverlichting kunt u energiezuinig ook zelfs in de wintermaanden s'avonds of zwembad verlichten.

Mensen zeggen snel, o dat is dan een zwemvijver, maar een zwemvijver is wat het woord al zegt, een echte vijver waar ook in gezwommen wordt. Bij onze natuurbaden werken we met zwemwater van drinkwaterkwaliteit. Daar bieden we speciale automatiseringen voor.  

Zwemwater van drinkwaterkwaliteit

Speciale automatiseringen zijn o.a.; de nieuw op de markt Dryden Aqua Generator ofwel kortgezegd de DA-GEN. Dit is hydrolyse en elektrolyse in 1 apparaat. Hierbij is geen chloordosering meer nodig. Het is een zeer compleet pool management systeem, met wifimodule, dus op afstand bij te sturen. Er zitten extra programmeermogelijkheden op, zodat u ook op afstand de lampen of tuinverlichting kunt bedienen.

“Onze visite is altijd verwonderd als ze horen dat het een zwembad is. We hebben een prachtige vijver in de tuin, maar het water is altijd helder en schoon. We houden niet van beestjes in het water."
– mening van een tevreden klant

Het natuurzwembad kan o.a.worden uitgevoerd in donkergrijs, lichtgrijs of beige. De horizontale delen worden met speciaal quarts-zand ingezand. Hierdoor ontstaat anti-slip en kunt u veilig het bassin inlopen. We kunnen het natuurbad uitvoeren met een strandinloop, zodat een mooie geleidelijke inloop gerealiseerd wordt. Met u bepalen we de vorm en de dieptes en ondieptes. 

Bekijk Projecten